AKTUELNO

Srđan Cvetanović (59) specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, nakon svađe je upucao u glavu svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom je iz istog pištolja presudio sebi.

Srđanovi prijatelji objašnjavaju da je brak sa Ivanom, sa kojom se verio u aprilu ove godine trebalo da mu bude treći.

- Srđan se pre petnaest godina razveo od prve žene Tanje, koja je profesorka, a sa kojom ima trojke. Dve ćerkice i sin su tada imali po sedam godina. Nakon toga je bio oženjen medicinskom sestrom Marijom, koja je brinula o njegovom ocu. S Marijom se razveo nakon što je prilikom operacije upoznao Ivanu. On joj je tada ugrađivao silikone i rodila se velika ljubav, nakon čega je ostavio Mariju posle svega tri godine braka - rekao je jedan Srđanov prijatelj.

Foto: Facebook

Kako navodi Srđanov prijatelj, plastični hirurg je živeo momačkim životom koji mu je došao glave.

- Srđan je živeo momačkim životom u velikom stilu, pa je počeo malo više da konzumira alkohol. Ako se tome dodaju lepe žene, na koje nije bio imun, kod njega se stvorila zbrka. Takav način života je probudio sumnju da i Ivana slično tako živi, te su se često svađali – dodao je Srđanov prijatelj.

- U jednom trenutku je rekao "Kad nisi moja, nećeš biti ničija!" Pucao je u nju i misleći da ju je ubio, presudio je sebi – rekao je izvor.

Policija je zatekla jeziv prizor, Srđana, koji mrtav leži u dnevnoj sobi, dok se Ivana krvava držala za glavu. Samo spletom srećnih okolnosti metak koji je ispaljen bi usmrtio Ivanu da ju je okrznuo po čelu. Ona je prevezena na VMA gde je zbrinuta i sada van životne opasnosti.

#Dedinje

#Samoubistvo

#glumica

#hirurg

'