AKTUELNO

U saopštenju oni navode da je policija brzom i efikasnom akcijom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su A. K. (27) iz Kule i L. P. (28) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo ubistvo u pokušaju.

-Oni se sumnjiče da su, juče, na Bulevaru oslobođenja, oštrim predmetom teško povredili tridesetosmogodišnjaka sa kojim su, prethodno, sedeli u jednom lokalu. Policija je, takođe, uhapsila R. R. (26) iz Kule, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, tako što je odvezao svojim automobilom A. K. i L. P. sa lica mesta. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu - stoji u saopštenju.

Podsetimo, brzom i efikasnom akcijom novosadske kriminalističke policije, Odelenja za krvne delikte,uhapšena su dva lica A. K.(27) iz Kule i L. P.(28) iz Novog Sada , koja se sumnjiče za pokušaj ubistva Aleksandra T.( 38) iz Kule. Nakon jučerašnjeg prijema u Urgentni centar i hitne operacije, zdravstveno stanje povređenog mladića je teško i smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola.

-U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine juče je primljen pacijent u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih ubodnih rana. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike i operativnog lečenja pacijent je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan i smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola, kažu u PR služba UKCV.

Autor: