AKTUELNO

G. A. (21), zvani iz Vinče, sinoć je sa drugovima bio u dvorištu osnovne škole u ovom naselju, a kada je sam krenuo ka kući presreo ga je napadač na motoru koji je ispalio više hitaca ka njemu. Mladić je ranjen u čelo i odmah se srušio na ulicu gde je ostao da leži u lokvi krvi. Potraga za napadačem još je u toku, dok se G. A. lekari bore za život.

Majka ranjenog mladića kaže da se njen sin još nije probudio iz kome. Ona dodaje da je njen sin sinoć bio sa drugovima i da je sam krenuo kući kada ga je presreo napadač.

Niko mi se od njegovih drugova nije javio. Svi ćute - rekla je majka teško ranjenog mladića.

Video: Pink.rs

Motiv napada na dvadesetjednogodišnjeg mladića iz Vinče još je nepoznat. Njegova porodica tvrdi da on nema nikakve veze sa kriminalom, međutim meštani Vinče o njemu pričaju drugačije. Kažu da je mladić problematičan, a kako se saznaje, ima debeo dosije i čak 10 krivičnih prijava.

Foto: Pink.rs

Nedavno je takođe bio akter incidenta u lokalnoj kladionici kada je na njega jedan mladić nasrnuo sekirom. Nakon toga G. A. je bio zabranjen ulazak u ovu kladionicu, međutim, radnici iste kažu da im on nije pravio probleme, ali da su morali to da urade nakon incidenta.

Policija taj slučaj nije razrešila - tvrdi majka ranjenog mladića.

Ona je ranije rekla da je G. A. bio "šećeraš" i da zato nije imao stalan posao.

Foto: Pink.rs

Kritične noći, mladić je došao sa posla iz jedne stolarije u kojoj povremeno radi, a onda otišao do lokalnog fast fud restorana da nešto pojede. Kupio je hranu i otišao u školsko dvorište gde je malo sedeo s drugovima. Kada se uputio ka kući presretnut je i ranjen nasred ulice.

Mladić ima podebeo dosije iako ima svega 21 godinu i ima krivične prijave i za nasilje u porodici, nanošenje lakih telesnih povreda, krađe i slično. Da li se motiv napada na njega krije u tome, za sada nije poznato i predmet je istrage koja je u toku.