AKTUELNO

Komšije kažu da se osećaju užasno posle strašnog zločina koji je zgrozio ceo Zrenjanin.

Tereza P. (46) ubila je, kako se sumnja, svog supruga Srđana P. (42) u Zrenjaninu tako što ga je zaklala na sapavanju, a nakon toga motornom testerom odsekla njegove delove tela i kuvala ih u loncu na šporetu.

Foto: Facebook.com/Printscreen

Sve se događalo oko ponoći, a policija je uhapsila osumnjičenu za krivično delo teško ubistvo. Kako kažu prve komšije, oni su sinoć čuli galamu.

- Osećam se užasno... Posebno danas kada smo saznali iz medija šta se sve dogodilo. Bilo je puno policije, sve je bilo blokirano. Čuli smo sinoć lomljavu i buku – ispričao nam je komšija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Motivi monstruoznog ubistva nisu zasad poznati, a prijava za nasilje bilo je i pre. Prve komšije znaju da je ubijeni bio psihički bolesnik, ali kažu da nije bio nasilan.

- Nikad nije bio nasilan, a znam ga ceo život! On se tu rodio, ja sam stariji od njega dve godine, odrasli smo zajedno – kaže komšija za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Telo ubijenog Srđana odneto je u Novi Sad na obdukciju i istraga je u toku. Terezi P. određeno je zadržavanje do 48 sati i ona će uz krivičnu prijavu biti privedena višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Foto: TV Pink Printscreen