AKTUELNO

Braca Zdravković, privatni detektiv, rekao je za NOVO JUTRO TV PINK da je sve šokirala vest da je jedan čovek nastradao na tako monstruozan način.

- U Srbiji je bilo nekoliko takvih slučajeva, ne motornom testorom, ali sličnih. Lično mislim da je ovaj događaj bio planiran od strane Tereze i da je ona najverovatnije, došla do zaključka, da on njoj smeta u njenom daljem radu i shvatanju njenog života - rekao je Zdravković.

Oni su se, kak okaže, upoznali na psihijatrijskom odeljenju psihijatrijske bolnice u Zrenjaninu.

- Na neuropsihijatrihjskom odeljenju te bolnice ona je upoznala Srđana i ona je njemu prišla. Oboje su se tamo lečili. Oboje su imali istu dijagnozu, radi se o šizofreniji. On je to dobio u 16. godini, verovatno je imao neki nasledni faktor, i od tada on je postao pacijent u toj bolnici - rekao je Zdravković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, činjenica je da on nikada nije bio agresivan. Dodaje da on nije pokazivao agresivnost i redovno je uzimao terapiju. Ističe da su u njegovom ispravnom lečenju uticali i njegovi roditelji.

Zdravković je rekao da je Srđan bio u penziji, primao je socijalnu pomoć.

- Ono što sam ja saznao na terenu, od izvora, kao i od bivših kolega, kao i prijatelja detektiva, jeste da je ona kada je upoznala njega, ona njemu prišla i rekla „Dečko zašto ti mene tako gledaš, ti nešto želiš od mene“, ona je videla priliku da može da ima dobrog frajera. Ona je tada još uvek bila u braku, sa mužem sa kojim ima četvoro dece. Ona se posle vratila kući i rekla mužu da joj više nije zanimljiv, i da želi da ima život sa drugim čovekom – rekao je Zdravković.

Srđan je, dodaje, mislio da je ona za njega Božji dar. Kako kaže, bilo mu je olakšanje što je ona prihvatla njegovu bolest i što imaju zajedničku priču.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona je organizovala jedan normalni život, kada se gleda sa strane. Pravila mu je krempite, slavili su rođendane. Predložila mu je da naprave svadbu, da se venčaju, kao i da tu budu prisutne njegova sestra i majka. Rekla mu je da obožava njegovu sestru – rekao je Zdravković.

Kako kaže, napravljena je prava svadba, nosila je venčanicu, i kada je prošla svadba, ona je uspela da od Suda dobije na staranje svoju najmlađu ćerku.

- U njegovu kuću je prešla da živi sa majkom, očuhom i njenom najmlađom ćerkom od 15 godina – rekao je Zdravković.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da je Tereza bila obožavalac kulta izvesne Ketrin Najt, koja je bila vlasnica mesare iz Sidneja, koja je imala grupu žena koje su je obožavale, a koja je propovedala da treba da poštuju viša bića, kao i da je stalno puštala film u kom se pojavljivao Hanibal Lekter.

Autor:

#Ubistvo

#Zrenjanin