AKTUELNO

Sličnost je neverovatna.

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića, usledila su brojna medijska nagađanja o tome kako je i gde počinjen zločin, ko je sve umešan u ubistvo, kuda se kreću Marjanović i ko im dolazi... U fokus medijske pažnje dospela je tako i Zorica Zoka Mitrović.

Advokat za Pink OTKRIO SVE: JEDAN DETALJ IZ ISTRAGE ubistva pevačice JE TAJNA JER BI DOKAZI MOGLI BITI UNIŠTENI (VIDEO)

Za nju su, navodno, komšije Marjanovića tvrdile da je devojka najpoznatijeg udovca iz Borče, Zorana Marjanovića.

Foto: Informer

Prema spekulacijama, Zorica, navodno, već uveliko živi u Borči kao u svojoj kući. Navodno, Zorica se na dan Zoranovog hapšenja automobilom zaletela na inspektore koji su došli da ga privedu.

Posebno je interesantno to što Zorica veoma podseća na pokojnu pevačicu. Sličnost između njih dve je potpuno neverovatna.

I Zorica je crnka i ima šiške kao Jelena, izgleda kao njena kopija.

Foto: Informer

Nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva devojka koja se na Fejsbuku potpisuje kao Zorica Zoka je pokrenula grupu "Podrška za Zorana Marjanovića". Ona je tamo Zorana branila svim srcem i napadala je novinare koji ružno pišu o njemu.

Foto: Printscreen Facebook

BAŠ SVI DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Rekonstrukcija zločina na osnovu POLICIJSKE ISTRAGE

- Nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva devojka koja se na Fejsbuku potpisuje kao Zorica Zoka je pokrenula grupu "Podrška za Zorana Marjanovića". Ona je tamo Zorana branila svim srcem i napadala je novinare koji ružno pišu o njemu. Zbog toga je Zoran odlučio da je upozna i oni su vrlo brzo počeli da se zabavljaju. Sada su već u ozbiljnoj vezi, koja traje oko godinu dana. Poslednjih nekoliko meseci ta Zorica živi u kući Marjanovića i već se ponaša kao da je kod svoje kuće. Uz to ju je i porodica prihvatila, odlično se Zoranovim roditeljima - neka su od nagađanja, prenosi Srbija danas.

#Devojka

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'