AKTUELNO

Nago dete (7) iz Obrenovca pronađeno je sinoć u fontani na Novom Beogradu!

Mediji navode da je sedmogodišnji dečak iz Obrenovca koji je sinoć pronađen u fontani na Novom Beogradu bez odeće, u istu je gurnut, i sada je u dobrom stanju, dok se još ne zna kako je do ovog događaja uopšte došlo.

- Dečaka su gurnuli u fontanu, iz nje je uzvučen bez ikakvih telesnih povreda, a zatim je prevezen u Tiršovu. Dečak je prilikom pronalaženja bio bez odeće, a još se nije izjasnio kako je u fontanu dospeo. Nije rekao da li ko ga je gurnuo neko od drugova, sa kim je došao, da li je iz nekog doma. Policija je sa njim i oni to ispituju - rekli su iz Hitne pomoći.

Prema pisanju medija, prodavačica je ugledala golog dečaka u Fontani. To je odmah rekla radniku obezbeđenja koji je prišao detetu i pozvao policiju.

- Odmah sam istrčao i prišao mu. Plakao je i bio sklupčan. Preplašen je bio. Rekao mi je da ima sedam godina i da je iz Obrenovca. Dali smo mu odmah nesto da se ogrne. Sav se tresao, nista nije mogao da priča. Mnogo je plakao. - rekao je za medije Milan, radnik obezbeđenja iz prodavnice koja se nalazi u blizini.

Lekari i policajci razgovarali su sa detetom o tome da li je trpelo fizičko nasilje.

Dečaka je odvela Hitna pomoć.