AKTUELNO

"Očajan sam, ali protiv sudbine i boga se ne može."

Ivan Nikić, muž tragično stradale Verke kaže da je "izgubio sve najdraže u životu, životnu saputnicu i veliku ljubav".

- Izgubio sam ženu koja mi je podarila šest sinova. Očajan sam, ali protiv sudbine i boga se ne može. I dalje sam u velikom šoku i ne mogu da verujem da sam ostao bez moje Verke. Iskreno, ne znam kako ćemo svi dalje bez nje.

Foto: Facebook.com

Ivan kaže da je njegova supruga imala određenih srčanih problema i da im je to familijarno. Otac joj je, kako navodi, umro u 41. godini od srca, a ona evo u 36.

Međutim, kako suprug navodi, iako je imala problem sa srčanim zalistcima, Verka više od godinu dana nije imala nikakvih smetnji.

- Juče je otišla majku da odvede kod lekara i sve je bilo u redu, majka je primila infuziju, dobila terapiju, i Verka je zajedno sa njom otišla prvo u apoteku, a onda u prodavnicu. Jednog trenutka iznenada joj je pozlilo i samo je klonula majci u naručje, koja je sedela na suvozačevom mestu. Preminula je na licu mesta, a auto je ušao u tuđe dvorište, udario u ogradu i tu se zaustavio.

Foto: RINA, Facebook.com

- Čim sam čuo da se nešto dogodilo, bukvalno sam "odleteo" do tamo i zatekao stravičan prizor. Do dolaska Hitne pomoći mrtvu sestru sam na rukama izneo iz auta i pokušao da pomognem i majci - priča za Novosti Milan, Verkin brat.

Inače, kako tvrdi porodica, Verka i Ivan su se uzeli veoma mladi, posle skoro tri godine zabavljanja, venčali su se sa po 22 godine i ubrzo dobili prvog sina Nemanju. Sahrana preminule je sutra u selu Belosavci.