AKTUELNO

Privatni detektiv Uglješa Grgur ukazao je na to da misli da svedočenje veštaka ukazuje da suprug Jelene Marjanović Zoran Marjanović nije kriv.

U Višem sudu u Beogradu za 8. jul je zakazana završnica suđenja Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. u Borči.

Kakav se epilog tog slučaja očekuje?

- To je slučaj koji je uzburkao javnost, a to brutalno ubistvo daje posledice po porodice. Jelenina majka je preminula, Zoranovi otac i majka su preminuli. Fokus treba da bude na maloj Jani. Postupak je još uvek u toku, a o nekim stvarima ne bi trebalo pričati, jer mogu da remete tok istrage - rekao je dr Radoslav Radosavljević, patolog.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Privatni detektiv Uglješa Grgur ukazao je na to da misli da svedočenje veštaka ukazuje da suprug Jelene Marjanović Zoran Marjanović nije kriv.

- Niti je ovo savršen zločin, niti je savršena istraga. Dosta stvari nije utvrđeno valjano. Uzmimo samo pretres kuće Zorana Marjanovića koji je urađen 16 dana posle smrti Jelene Marjanović i mnogih drugih stvari. Ovde ništa nije jasno, ali sudski postupak je u toku. Mislim da će apelacioni sud da odluči. Mislim da svedočenje veštaka ukazuje na to da Marjanović, objektivno, nije kriv. Kakva god presuda bude doneta, a kada i bude pravosnažna jednoga dana, mislim da u njoj neće biti istina o ubistvu Jelene Marjanović. Nisu mnogi dokazi urađeni i izvedeni. Nisu ni locirani svi telefoni sa tog područja, pa da se utvrdi identifikacija - rekao je Grgur.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, veštak je govorio i o tragu koji je nađen u kolima na zadnjem sedištu, rekao je da je njega mogla da prenese druga osoba, predmet, ali i sama Jelena Marjanović. Najavljene su završne reči pošto više nema dokaza. Trenutno se odlučuje kada će biti održane.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Na suđenju su prikazane i fotografije sa uviđaja i fotografije odeće Jelene i Zorana koja je veštačena. Sudija je odlučila da se ne prikažu slike tela na mestu zločina i sa obdukcije. Zločin se, da podsetimo, dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a telo nesrećne žene otkriveno je dan kasnije u kanalu.