AKTUELNO

Biljana Stojanović (38) iz Velikog Trnjana kod Leskovca, koja je, kako se osnovano sumnja pre četiri godine ubila muža Ivana (40) i zabetonirala ga u buretu štali, potrudila se da kobnog dana u kući ne bude nikoga ko bi mogao da bude svedok jezivog zločina.

Ona je maćehu Stojanku prethodno poslala kod sestre, deca takođe nisu bila kod kuće, a kada je ostala sama sa suprugm, presudila mu je sekirom. Biljana je pune tri godine hladnokrvno i smišljeno skrivala zločin, koji je otkriven tek nakon što je ona počinila samoubistvo, popivši otrov u istoj štali u kojoj je sakrila telo ubijenog supruga.

- Tog dana kada je počinila zločin maćehu Stojanku (77) poslala je da obiđe sestru u selo Sinkovce kod Leskovca. Deca takođe nisu bila kod kuće, tako da nije bilo svedoka zločina koji je usledio. Kada se Stojanka vratila posle četiri dana kući, začudila se što nema Ivana. "Biljo, a gde je Ivan?", upitala ju je. "Hitno ga zvaše za Rusiju, ode", odgovorila joj je BIljana - priča izvor upućen u slučaj.

Kako saznajemo, krvave ćebiće kojima je upijala i čistila Ivanovu krv stavila ih je u zamrzivač kako se ne bi osećao miris krvi. A tek kasnije ih je bacila.

Autor: