AKTUELNO

Obezglavljeno telo za sada nepoznate osobe pronašla je policija juče oko podneva na poljani kraj jedne kuće u zrenjaninskom vikend naselju na putu ka Elemiru, a kako se saznaje, psi lutalice su donele lobanju do kapije vlasnika obližnjeg imanja koji su odmah obavestili nadležne.

- Vlasnici tog imanja došli su da obiđu farmu i odjednom su čuli da su se njihovi psi nešto uznemirili i počeli da laju. Tada su videli ispred kapije nekoliko pasa lutalica koje su nosile nešto i kada su im prišli videli su da nose ljudsku lobanju. Oterali su ih i pozvali policiju koja je izašla na lice mesta i u obližnjem šipražju pronašla obezglavljeno telo u fazi raspadanja - priča izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, forenzičari sudeći po stanju tela, odnosno u kojoj je fazi raspadanja, zaključili su da je leš tamo bio tridesetak dana.

- Istraga je i dalje u toku. Još se ne zna identitet pronađene osobe niti pol ali se sudeći po odeći sumnja da je reč o muškarcu. Telo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu a nadležni se nadaju da će rezultati obdukcije pokazati kako je nastupila smrt - priča on.

Autor: