AKTUELNO

Telo koje je juče pronađeno na jednom imanju kod Zrenjanina pripada najverovatnije nekom od nestlih osoba sa te teritorije, policija intenzivno radi na prikupljanju svih podataka, a čekaju se rezultati analize i obdukcije tela koje se nalazi na sudskoj medicini u Novom Sadu.

Ono što govore prve nezvanične indicije je da nije u pitanju nasilna smrt i da na telu nema nekih tragova nasilja, a da postoji mogućnost da su telo koje je neko vreme bilo na imanju, rastrgle životinje, odnosno psi lutalice.

Sve informacije su nezvanične, a juče se u medijima pojavila i informacija da telo možda pripada jednom od čobana koji čuva to imanje, gotovo su svi bili sigurni da je on u pitanju, a obrt je usledio kada se on pojavio.

Podsetimo, na imanju koje se nalazi na putu ka Elemiru kod Zrenjanina, pronađeno je telo za sada nepoznate osobe, a kako je rečeno, glava i telo nađeni su na dva različita mesta. Na lice mesta odmah su izašle ekipe policije i forenzičari.

Istraga je u toku.

Policiji su pozvali vlasnici imanja koji su došli da ga obiđu, a onda su ugledali jeziv prizor kako jedan od njihovih pasa nosi ljudsku lobanju.

Iako se radio o NN licu nepoznatog pola, po stilu oblačenja pretpostavlja se da se radi o muškarcu. Telo je bilo u poodmakloj fazi raspdanja, a neprijatan miris širio se celim imanjem.

#Policija

#Telo

#Zrenjanin