AKTUELNO

Osumnjičenom za ubistvo najviše nedostaje podrška majke

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), u teškom je psihičkom stanju u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu, a najteže mu pada razdvojenost od ćerke Jane (6) i majke Zorice, za koje je mnogo vezan.

Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanoviću najviše nedostaje podrška majke, koja je stub kuće porodice Marjanović.

Foto: Informer

- Zorica je glavna u kući i za sve se pita. Kad god bi mu iskrsao neki problem ili bi mu bilo teško u životu, Zoran je utehu tražio u majci, koja ga je za sve savetovala. U pritvoru je već 26 dana i jedino što mu u zatvoru nedostaje jeste upravo Zorica. Izgleda kao da puca po šavovima. Sve ovo je veliki pritisak na njega, pitanje je dokad će izdržati - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Pročitajte još: SVEDOK sa mesta ZLOČINA: U MISTERIOZNOM KOMBIJU tragovi koji KONAČNO rešavaju BRUTALNO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

Kako dodaje, Zorica Marjanović, koja se bavi lečenjem bioenergijom, izbegava odlaske na groblja, ali i u zatvore, jer negativna energija loše utiče na njene moći.

Foto: E-stock

- Ona još nije posetila sina u pritvoru, a najverovatnije neće ni kročiti u Centralni zatvor. Poznato je da nije išla ni na Jecinu sahranu ni na pomen. Razdvojenost od majke Zoranu teško pada, najteže mu je što nema ko da ga uteši - kaže naš sagovornik.

Tajanstvena svekrva

Zorica Marjanović lečila poznate bioenergijom Nije išla na Jeleninu sahranu jer groblja loše utiču na njene "moći" Odbila poligrafsko testiranje u istrazi ubistva snaje Jelenina svekrva osuđena uslovno zbog nadrilekarstva

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, pa njeno telo bacio u kanal u Borči. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina robije.

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'