AKTUELNO

Do incidenta na svadbenom veselju održanom prošlog vikenda u jednom mioničkom ugostiteljskom objektu

Sedam osoba, od kojih jedna teže, povređeno je u nesvakidašnjoj tuči nekoliko svatova, među kojima je bio i mladoženja, sa pripadnicima obezbeđenja jedne sale za svadbe u Mionici, prenosi“Blic”.

Do incidenta na svadbenom veselju održanom prošlog vikenda u jednom mioničkom ugostiteljskom objektu specijalizovanom za te događaje, došlo je nakon što je jedan od gostiju, uživajući u muzici, u jednom trenutku razbio čašu i popeo se na stolicu. Odmah je reagovalo obezbeđenje koje je angažovao vlasnik objekta i koje je veselog mladića odvelo do toaleta gde su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara.

To je, po svemu sudeći, bio okidač za opštu tuču.

- Naime, ošamaren je i prijatelj tog gosta koji je pokušao da ga zaštiti, a onda je neko mladoženji i njegovom ocu javio da su napadnuti gosti na svadbi. Njih dvojica i više svatova odmah sui z svečane sale dotrčali do toaleta, počela je prvo svađa, pa koškanje i na kraju je više svatova razmenilo udarce pesnicama sa radnicima obezbeđenja koji su se, s obzirom da ih je bilo manje, na kraju povukli iz objekta – pričaju izvori “Blica” upoznati sa istragom nesvakidašnjeg sukoba.

Epilog tuče je povređenih sedam ljudi – dva radnika obezbeđenja, mladoženja, njegov otac i još trojica svatova, od kojih je jedan, zbog težih povreda zadobijenih prilikom razmene udaraca, zadržan na lečenju u bolnici u Valjevu.

Snimak tuče možete pogledati na Fejsbuk linku: https://www.facebook.com/boban.milinkovic.988/videos/1187692195489671

#svadba

#tuča