AKTUELNO

Posle vesti da je u četvrtak uveče u Istanbulu ubijen vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić, supruga odbeglog vođe kavčana Radoja Zvicera Tamara Zvicer objavila je na društvenoj mreži Instagram stori da je u provodu sa prijateljima.

Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako peva pesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi".

- Sude mi zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže - čuje se na snimku kako peva nekoliko ženskih glasova.

Supruga vođe kavačkog klana, aktivna je na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije i snimke iz noćnog provoda.

Tamara Zvicer na svom Instagram nalogu objavila je kasno sinoć i fotografiju Vladimira Roganovića, koji je u decembru 2018. ubijen u Beču.

- Ovako se smeje moja Vila - napisala je uz crveno srce Tamara Zvicer na fotgrafiji.

Podsetimo, posle ubistva Roganovića u decembru 2018. Radoje Zvicer u dnevnim novinama dao je čitulju, koja je po mnogima bila signal koji je poslao da će osvetiti prijatelja. - Nije ti ravnog bilo! Voli te brat, Radoje Zvicer - stoji u jednoj čitulji. - Da ovakvog momka prevare manekeni i lisice, jednostavno ne ide. Poslednji pozdrav, bato - pisalo je u drugoj, koju je takođe dao Zvicer. Mnogi su tada tvrdili da Zvicer manekenom naziva Jovana Vukotića, a lisicom njegovog brata Igora Vukotića.

Javnosti je postala poznata posle pokušaja ubistva njenog supruga Radoja u maju 2020. u Kijevu u Ukrajini. Podsetimo, napadači su tada pucali u Zvicera ispred zgrade u kojoj su živeli, ali je njegova supruga gotovo izvesno uspela da mu spase život, jer je izletela i pucala na ubice dok je njen muž teško ranjen ležao na zemlji.

Takođe, njeno ime se pominjalo i tokom boravka Jovana Vukotića u zatvoru u Beogradu.

Foto: Privatna arhiva

- Dok je Vukotić služio kaznu za falsifikovanje dokumenata, stigao je zahtev da bude izručen Crnoj Gori i to zbog pokušaja ubistva Tamare Zvicer 2016. Iako je izručen i neko vreme je proveo u pritvoru, taj postupak protiv njega i njegovog oca Veselina Vukotića je obustavljen, jer je dostavio dokaze da u vreme kada je pucano na suprugu vođe kavčana uopšte nije bio u Crnoj Gori - podseća sagovornik Kurira.

I Vukotićev otac Veselin, za kog je Tamara Zvicer tvrdila da je bio u kolima sa sinom Jovanom kada je u Kotoru pucano na nju, u međuvremenu je ubijen. Na njega je napadač sa kačketom na glavi 20. aprila 2019. pucao ispred porodičnih apartmana u naselju Dobrota i do danas ta likvidacija nije otkrivena.

Inače, Tamarin suprug Radoje Zvicer nalazi se u bekstvu, pošto je Crna Gora raspisala poternicu za njim zbog sumnje da je planirao likvidaciju Vukotića.

Autor: