AKTUELNO

Nakon što je Jovan Vukotić, vođa škaljarskog klana brutalno likvidiran u četvrtak pred trudnom suprugom i detetom u Istanbulu, njegovi prijatelji i porodica se opraštaju od njega, pa se tako u dnevnim novinama pojavila još jedna čitulja sa misterioznom porukom.

- Krv nije voda, brate, brat je bratu uvek odan! - stoji u poslednjem pozdravu Vukotiću u jednim dnevnim novinama, a čitulju potpisuje AD Rožaje.

Inače, dan nakon ubistva osvanula je umrlica putem koje se oglasio Balša Đuranović, kum ubijenog navodnog vođe "škaljarskog klana".

Foto: PRINTSCREEN /DRUŠTVENE MREŽE/PRIVATNA ARHIVA

- Kume moj ostalo je milion pitanja i milion nedorečenih stvari da kažemo jedno drugom. Jedino mogu da ti obećam, a to je da ću čuvati Mašu i Lenu. A Igora ću nastaviti da savetujem kao što sam i tebe kroz celi život - u potpisu Balša.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, sukob škaljarskog i kavačkog klana datira iz 2014. godine kad je nestalo 300 kilograma kokaina u Valensiji. Do danas je ubijeno više od 50 pripadnika obe kriminalne organizacije. Poslednji u nizu je Jovan Vukotić koji je likvidiran u Istanbulu. Vukotić se navodno vozio automobilom sa suprugom i detetom u luksuznom kvartu Mečidijekoj. U jednom momentu pored njegovog vozila zastala su dva napadača na motociklima. Ispalili su pet hitaca iz pištolja od kojih su četiri pogodila vođu škaljarskog klana.

Autor: