AKTUELNO

Nakon što ga je vlasnik Pinka Željko Mitrović raskrinkao u dokumentarnom filmu "Internet nasilje" hitno reagovalo tužilaštvo.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu poslalo je zahtev Poreskoj policiji i terenskoj kontroli da provere poslovanje firme Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ali i policiji da proveri da li postoje elementi krivičnog dela neovlašćeno držanje opornih droga.

Podsetimo, Baka Prase je objavio snimak na kom se vidi kako ispred njega stoji beli prah, koji on konzumira.

- Nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet i dostavilo na nadležnost Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, poslat je zahtev Poreskoj policiji i terenskoj kontroli da izvrše provere poslovanja firme B.I i suvlasnika S.V. a u cilju utvrđivanja evetntualnog izvršenja krivičnog dela poreska utaja - potvrđeno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Takođe, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je uputilo zahtev i PU za grad Beograd, odnosno IV odeljenju Uprave kriminalističke policije, da prikupe potrebna obaveštenja i podatke, a u vezi video zapisa u kojima se sumnja da B.I. konzumira opojnu drogu, a u cilju utvrđivanja eventualnog izvršenja krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga - dodaje se u saopštenju Prvog tužilaštva.

#Baka Prase

#Hronika

#Istraga

#Tužilaštvo