AKTUELNO

Kaskaderu i učitelju jahanja u Konjičkom klubu MBM Milošu Đ. (68), zvani Miša Konj, koji je osumnjičen za seksualno uznemiravanje najmanje sedam devojaka, od kojih je pet bilo maloletno, već je suđeno za zlostavljanje dve devojčice!

Kako se saznaje, na teret su mu se stavljale nedozvoljene polne radnje, ali ga je Osnovni sud u Mladenovcu posle iznošenja dokaza, oslobodio optužbi!

- Vođen je jedan sudski postupak zbog nedozvoljenih polnih radnji nad dve malolenice. Završen je oslobađajućom presudom - potvrdio je sagovornik Kurira.

Podsetimo, Miloš Đ. je uhapšen u ponedeljak. On se danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, posle čega je zamenik tužioca predložio sudu da mu odredi pritvor do 30 dana.

Foto: Pink.rs

Nakon hapšenja kaskadera i učitelja jahanja u konjičkom klubu otvorila se pandorina kutija užasa, a neke od žrtava seksualnog predatora javno su istupile i ispričale kroz šta su prošle. Tako se i redakciji Kurira javila majka (ime i prezime poznati redakciji) jedne od njegovih žrtava.

Žena je u suzama ispričala kroz kakvu strahotu je prošla njena maloletna ćerka pre desetak godina i opisala kroz šta su sve prošli tokom sudskog postupka, na kraju kog je osumnjičeni predator oslobođen.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sad sam se sledila, jer nakon toliko godina opet proživljavamo pakao, nakon saznanja da je trener jahanja M. Ð. silovao i zlostavljao još devojčica. Moja ćerka je od svoje 14. godine doživela pipkanje i hvatanje od strane tog idiota - rekla je žena u suzama:

- Ćerka je obožavala jahanje i upisali smo je u školu kod dotičnog M. Ð., koji nam je uništio život. Bila je uspešna i mi smo je podržavali, a njen otac je često boravio u tom konjičkom klubu, sedeo, jeo i pio s tim istim čovekom i nismo nikad ni pomislili da nešto loše može da se dogodi.

Majka žrtve je objasnila i kako je saznala za grozotu u konjičkom klubu, gde prema njenim rečima, dok je živa neće moći da zaboravi tu sceni i priču njene ćerke.

Nakon prijave policiji M. Đ. je bio u jednomesečnom pritvoru, a suđenje u Mladenovcu trajalo je tri godine i on je oslobođen krivičnog dela koje mu se stalja na teret.

Foto: Pink.rs

- Suđenje je trajalo tri godine u Mladenovcu, konstantno je izmišljao razloge da se ne pojavi - kaže žena i dodaje:

- Izmišljao je da mu je visok šećer, pa da mu je ispala vilica. Tada kada je njegov advokat izjavio da mu je „ispala vilica“, otišla sam u Lipovačku šumu, a on spava, nije mu ništa.

Ona je dodala i da je porodica M. Ð. na suđenju bila uz njega i da su lagali.

- Žena i ćerka su mu dale lažnu izjavu kad su bile na sudu, a on se mojoj ćerki tada obratio rečima: „Ajde, nemoj da izmišljaš!“ Mom detetu niko nije verovao, a idiot je oslobođen, a i da je osuđen, dobio bi samo 16 meseci zatvora - kaže očajna žena.

#Seksualno zlostavljanje

#jahanje

#kaskader