AKTUELNO

Pojavile se informacije o povređenima i poginulima u sudaru koji se desio jutros na auto-putu Beograd NIš.

U jezivom udesu na autoputu Beograd - Niš nastradali su S.A. (21) i D.M. (34) iz Vladičinog Hana. U ovoj teškoj nesreći povređene su tri osobe, a među njima je i dete. Sva trojica povređenih su u svesnom i komunikativnom stanju.

Prema rečima lekara koji ih je primio u UC Niš, a nakon svih dijagnostičkih procedura, povrede su sledeće: najstariji među njima muškarac rođen 1983. godine ima hematom iznad levog očnog kapka i prelom vilice zbog čega je odmah upućen maksilofacijalnom hirurgu. Sva trojica povređenih su u svesnom i komunikativnom stanju.

Prema rečima lekara koji ih je primio u UC Niš, a nakon svih dijagnostičkih procedura, povrede su sledeće: najstariji među njima muškarac rođen 1983. godine ima hematom iznad levog očnog kapka i prelom vilice zbog čega je odmah upućen maksilofacijalnom hirurgu. Muškarac rođen 2003. godine , ima prelom leve nadlaktice i povredu iznad leve obrve koja je zbrinuta u Aleksincu. Dečak 2008. godište, ima naprsnuće jednog rebra s desne strane i parcijalni pneumotoraks. Nije životno ugrožen, stabilan, komunikativan.

Hospitalizovan u jedinici intezivnog lečenja Dečije hirurgije, kažu u KC Niš. I poginuli i povređeni su se nalazili u automobilu "fijat punto" beogradskih registarskih oznaka koji se oko 4.40 časova sudario sa kamionom stranih registarskih oznaka.

Više detalja nesreće još uvek nisu saopšteni. Policiju je obavestio neko od vozača koji je prvi naišao nakon čega su na lice mesta upućeni vatrogasci koji su izvlačili povređene i nastradale.Troje povređenih prebačeno je u Klinički centar u Nišu. Oni su u svesnom stanju. Jedan od povređenih je 1983. godište a drugi 2008. godište. Saobraćaj na toj deonici je regulisan tek u 7.40 časova.