AKTUELNO

Prvi put je silovao kada je imala šest godina.

Očuh me je prvi put silovao kad sam imala šest godina. Tad je počeo moj pakao koji je trajao punih osam godina. Svakodnevno me je seksualno zlostavljao. Živela sam s tim, praveći se da se ništa nije dogodilo, ali više ne želim da ćutim.

Ovo je, kako piše Srpski telegraf, na saslušanju u policiji izjavila J. B. (23) iz Valjeva, koja je skupila snage i prijavila očuha-monstruma Danila S.

- Poslednji put očuh me je odvukao u krevet pre 10 godina. Sve vreme sam ćutala, bilo me je sramota da bilo kome kažem kroz šta sam prošla. Na kraju sam se ipak ohrabrila i priznala bratu šta mi je Danilo S. radio - navodno je ispričala J. B.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, ceo slučaj otkriven je kad je brat zlostavljane devojke došao u policiju.

Zlostavljana devojka poverila se bratu, koji je odmah otišao u policiju i prijavio nasilnika

- Devojka se poverila bratu i ispričala mu kakve je strahote godinama trpela. Sve vreme je plakala, nije mogla da se smiri. Morala je nekome da otkrije da je bila žrtva nasilnika i skine taj teret sa leđa - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, šokiran sestrinim priznanjem, potreseni brat odmah je otišao u policijsku stanicu.

- Do detalja je opisao šta je Danilo S. radio njegovoj sestri i kako se punih osam godina iživljavao nad njom. Policajci su posle njegovog saslušanja pozvali J. B., koja je dala iskaz i podnela krivičnu prijavu protiv bludnog očuha - priča naš izvor iz istrage.

Na saslušanju

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, policija ispituje navode J. B. kako bi se utvrdilo da li je zaista bila žrtva očuha Danila S. - Danilo S. će biti pozvan na saslušanje. Tek na osnovu dalje istrage biće poznato da li će tužilaštvo reagovati po krivičnoj prijavi ili će je eventualno odbaciti - kaže naš sagovornik.

Iza rešetaka

Žrtva nasilnika ispričala je da ju je monstrum seksualno zlostavljao od 2000. do 2008. godine, i to svakodnevno.

- Devojka je rekla da ju je Danilo S. najpre primoravao da ga oralno zadovolji. Kad je malo porasla, dolazio bi u njenu sobu i silovao je. Jadno dete je to godinama trpelo, nije bilo nikog da joj pomogne. Očuh joj je pretio, pa nije smela nikome ni da kaže šta preživljava - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, J. B. je tek devet godina posle poslednjeg zlostavljanja, kad je Danilo S. zauvek otišao iz njenog života, odlučila da ga raskrinka i otera iza rešetaka.

#Silovanje

#Valjevo

'