AKTUELNO

Po svemu sudeći, ubica je nakon zločina pobegao ka naselju Crvenka.

Trag otiska obuće, na kojem je bilo krvi ubijene pevačice Jelene Marjanović, pronađen je na drugoj strani kanala u Borči, suprotno od nasipa.

To praktično znači da je ubica posle zločina pobegao ka naselju Crvenka. Ovaj otisak je veštačen, ali još je nepoznat vlasnik obuće.

Foto: e-stock/D.GOLL

Trag na zemlji ukazuje da se ubica udaljio ka drumu gde je najverovatnije pobegao nekim vozilom. Da li ga je tamo saučesnik u automobilu, tek treba da se utvrdi. Proverava se i mogućnost da je zločinac jednostavno ušao u gradski prevoz, ali je to manje verovatno.

Istražne organe zbunjuje još jedna stvar - venčana burma nedostaje sa domalog prsta desne ruke ubijene pevačice. Na ovom delu šake, pronađen je i fragment DNK muške osobe, koja, takođe, još nije identifikovana. Identičan biološki trag izolovan je i na donjem delu trenerke Jelene Marjanović.

- Paralelno sa istragom koja se vodi protiv njenog supruga Zorana Marjanovića, nadležni organi pokušavaju da odgonetnu koliko je osoba učestvovalo u zločinu - navodi izvor za medije:

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Printscreen Facebook

- Dosta je nepoznanica. I dalje muči taj nepoznati DNK, ali i otisak obuće sa tragovima Jelenine krvi. Sumnja se da su kapljice krvi spale sa ubicinog tela dok je bežao sa mesta zločina.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, a sutradan je u kanalu na nasipu Crvenka u Borči pronađeno njeno unakaženo telo.

#Borča

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'