AKTUELNO

Otac se naljutio na malecku jer nije htela da popije mleko i izbacio je napolje da stoji u dvorištu, kada je izašao po nju, devojčice više nije bilo.

Trogodišnja Šerin Metjuz iz Teksasa misteriozno je nestala 7. oktobra usred noći, nakon što ju je otac izbacio iz kuće jer nije htela da popije mleko.

Otac je uplakanu devojčicu izveo i naredio joj da za kaznu stoji pored drveta koje je udaljeno oko 30 metara od kuće. Kada je 15 minuta kasnije izašao po nju, malene Šeron više nije bila tu.

Foto: Tanjug

Usledila je potraga za devojčicom, a kako javlja CNN, njeno telo je pronađeno je u nedelju u kanalu koje se nalazi na oko kilometar i po od njene kuće.

Kako su saopštili iz policije, otac je uhapšen odmah po nestanku devojčice, ali je pušten uz kauciju. Mediji navode da je kobne noći majka devojčice spavala, a da je otac prijavio nestanak deteta tek oko osam sati ujutru, iako je još u 3.15 znao da je devojčica nestala.

Po dolasku policije, otac je rekao da je čuo da su se u kraju pojavili kojoti! Obdukcija će pokazati uzrok smrti devojčice.

Pročitajte još: JEZIVO: SERIJSKI UBICA VREBA USAMLJENE ŽENE!

#Potraga

#Tragedija

#devojčica

'