AKTUELNO

Milan P. (34) iz Šapca, osumnjičen da je u petak u svojoj kući u Ulici kralja Milutina ubio svog druga Aleksandra Mirazića (28), zvanog Kuba, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, a na saslušanju se, kako Kurir saznaje, branio ćutanjem.

Prema rečima našeg izvora, on je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, nakon čega je tužilac predložio da mu se odredi pritvor do 30 dana. Podsetimo, motiv zločina navodno je svađa dvojice drugara oko mobilnog teleona.

- Aleksandar Mirazić je kobnog dana došao u kuću Milana P. Tu je bila i Milanova devojka, ali i još jedan njihov poznanik. Aleksandar i Milan su počeli da se svađaju oko mobilnog telefona, koji je, navodno, Milan ranije dao ili prodao Aleksandru. Međutim, Aleksandar navodno nije hteo da plati aparati niti da ga vrati - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je svađa prerasla u tuču.

- U jednom trenutku Milan P. je dograbio nož i njime više puta ubo Aleksandra, koji je od povreda preminuo - dodaje izvor. Osumnjičeni Milan P. od ranije je poznat policiji i već je bio u zatvoru.

Autor: