AKTUELNO

Sadržaj Jeleninih poruka koje je slala BLISKOJ OSOBI…

- Matora stalno zvoca, pevala sam jutros do četiri, a sad perem i čistim kao Pepeljuga - ovo je jedna od poruka koju je pevačica Granda Jelena Marjanović poslala sa telefona koji je početkom septembra nađen nedaleko od porodične kuće Marjanovića u Borči.

Prema rečima izvora iz istrage, Jelena je tajno koristila taj telefon da se dopisuje sa bliskom osobom čiji se identitet drži u tajnosti. Ostali mobilni aparati bili su pod budnim okom njenog supruga Zorana Marjanovića (39), koji je kontrolisao s kim se ona dopisuje, pa čak i odgovarao na poruke umesto nje.

Jelena je na taj način mogla nesmetano da piše bez nadzora muža, da opisuje osećanja i šta preživljava neposredno pre smrti.

- Taj telefon je bio poluispravan, a posle Jelenine smrti koristio ga je uglavnom njen svekar Vladimir Marjanović. Sumnjivo je to što Zoran nije poslušao policajce i predao im sve mobilne telefone ubijene supruge iako su mu to nekoliko puta naglasili. On se kasnije na saslušanju branio da je tek posle Jelenine smrti pronašao taj mobilni u jednoj od fioka i da je mislio da ne radi - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Pixabay

Kako dodaje, Marjanović se pravdao da su članovi njegove porodice počeli da koriste taj uređaj tek kad se njima pokvario mobilni telefon, pa su taj koristili kao privremeni.

- Zoran je rekao da se iznenadio što telefon radi i da su nastavili da se služe njime. Prema dosadašnjim informacijama, mobilni je najčešće bio u rukama Jeleninog svekra Vladimira, o čemu svedoče i fotografije nastale na njenom grobu, na kojima je svekar ubijene pevačice - objašnjava izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, nakon što je meštanin Borče pronašao telefon u kojem su bile fotografije ubijene pevačice i njene ćerke Jane, uređaj je poslat na veštačenje.

Kako dodaje, prema dosadašnjim rezultatima istrage, pronađeni telefon neće biti od velike koristi u istrazi i rasvetljavanju zločina jer se pevačica ni u jednom trenutku nije požalila na eventualno maltretiranje, nasilje, a nije strahovala ni za život.

- "Evo me, vidimo se kad završim obavezno po dogovoru", "Da mi nije deteta, odavno bih otišla iz ovog pakla", "Idem da vežbam, ne mogu više da slušam da sam debela, ostaje samo da gladujem", "Ne mogu više nikoga da gledam, popizdeću"... - neke su od poruka koje je ubijena pevačica poslala prijateljici.

Pročitajte još: Vladimir Marjanović simpatiji pisao o ubistvu snaje Jelene!

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'