AKTUELNO

Slobodan A. juče je brutalno ubio rođenog brata Nikolu, a prema pisanju medija, ovu braću je majka ostavila još kada su bili mali.

- Majka im se preudala kada su bili mali i preselila u Natalince. Nisu krenuli ni u školu kada je otišla - govori izvor.

Prema njegovim rečima, drugi muž joj je umro a sa njim je imala nekoliko sinova.

- Stariji brat je imao 2,8 promila alkohola u krvi, zvao je policiju, sačekao ih da dođu i predao se. Rekao je i šta je uradio. Svuda je po kući bila krv, glavu Aleksandar uopšte nije imao, skroz mu je razbio - kaže izvor.

Podsetimo, nezapamćen zločin se dogodio u mestu Gornja Trnava kod Topole. Prema rečima komšija, svemu je kumovao alkohol. Slobodan je rođenog brata u toku noći napao i nogarom od stola ga tukao sve do smrti.

On je svog rođenog brata u toku noći napao i nogarom od stola ga tukao sve do smrti.

Nezvanično, kako komšije tvrde, dan ranije došlo je do razbijanja predmeta u kući. Tom prilikom, Slobodan A. je navodno rekao bratu "Ovim nogarom stola ću te ubiti", tvrde komšije, kaže izbor.

U kući je pored braće, živeo i otac. Za život su zarađivali tako što su se bavili nadničarenjem u poljoprivredi i građevini.

Otac je više puta zbog nasilja, spavao napolju ili je zvao komšije da mu pomognu porodici prilikom sukoba i svađa.

Podsetimo do teškog ubistva došlo je tokom noći, kada je stariji Slobodan nogarom od stola ubio mlađeg Nikolu dok je spavao.

Autor: