AKTUELNO

U nedelju u popodnevnim časovima na magistralnom putu Beograd - Topola u naselju Beljevac kod Mladenovca došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradao Veljko Veljović (1986) iz Topole.

Veljko je motorom udario u automobil koji je dolazio iz suprotnog smera, u krivini, najverovatnije usled neprilagođene brzine.

Ekipe Hitne pomoći i pripadnici policije brzo su stigli na mesto nesreće, ali na žalost motociklista je podlegao povredama na licu mesta.

Veljko je bio ljubitelj motora od detinjstva i dugogodišnji vozač ovih dvotočkaša. Radio je kao auto limar, farbao i sredjivao automobile. Bio je oženjen i imao je dva sina.

Foto: Facebook.com/Veljko Veljović

"Veljka poznajem još od srednje škole, divan mlad momak uvek nasmejan. Baš je voleo motore i nekako mu je lepo stajalo da ih vozi, bio je visok pa kad se isprsi pravi delija. Motori su bili njegova ljubav, na žalost odveli su ga u smrt. Radio je oko automobila, farbanje, limariju, sređivao ih je i taj zanat mu je baš bio u rukama, voleo je to. U petak smo izgubili jedan mlad život a u nedelju još jedan, dal' je sudbina, dal' brzina, Bog će ga znati", kaže školski drug nastradalog Veljka.

Veljko je iza sebe ostavio oca, majku, sestru i dva sina. Porodica i prijatelji zavijeni su u crno a ogromna tuga koja ih je snašla ne može da se sakrije.

"Veljkovi roditelji su divni ljudi, radni, domaćini. Oženio se, imao dva dečaka, život je bio pred njim, radio je i kućio svojim vrednim rukama svaki dinar je ulagao u dom i porodicu, to mu je bilo na prvom mestu. Ljubav prema motorima bila je njegov hobi, svi smo slomljeni zbog ove vesti koju smo primili, pre podne u nedelju smo ga videli kako prolazi sa motorom, kad smo čuli nismo mogli da verujemo", kažu komšije ovog mladića.

Autor: