AKTUELNO

Dejana Neralić (17) koja je zajedno sa svojim dečkom Borisom Majorskim (18) poginula pre skoro mesec dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu za Novi Sad - Inđija kod Beške, kada se motorom išli ka Vrdničkoj kuli, danas bi napuli svoj 18. rođendan i postala bi punoletna.

Naime, njena porodica i prijatelji na društvenim mrežama objavili su potresne reči na današnji dan kada bi njihova mezimica ušla u svet odraslih. Takođe, jedan umetnik oslikao je i mural s njenim likom na jednoj kući u selu Golubinci kraj Stare Pazove.

Da podsetimo, kobnog dana, 18. oktobra Boris i Dejana su motorom krenuli na izlet u jedno etno-selo kod Novog Sada, a do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim "mercedesom".

Foto: Društvene mreže

Prijatelji su na društvenoj mreži Fejsbuk želeli da obeleže njen dan iako ona više nije među živima, pa se tako na video-snimku koji je objavljen sa njenim brojnim fotografijama, što iz detinstva, što kada je postala tinejdžerka. Takođe, može se videti i da su joj u tu čast kupljeni i baloni u obliku broja 18 i to u beloj boji. Neutešna porodica nije izostavila ni bele ruže koje simbolizuju nevinost, pa su tako i one završile u kadru.

Inače, pored balona i cveća u uglu jedne police može se videti i uramljena crno-bela fotografija Borisa i Dejane kako su zagrljeni.

Ispod ovog video-zapisa prati pesma Trag u beskraju, autora Olivera Dragojevića, koja u jednom stihu kaže: "Sve bi da si tu, bar jedan tren, da večnost bude. Da ti pratim trag u beskraju, sve bi da da si tu".

Ispod ovog snimka samo su se nizali potresni komentari koji su pokušali da uteše porodicu koja je prerano izgubila Dejanu Neralić.

Foto: Društvene mreže

- Neka te anđeli čuvaju. Sunce nađe lepo, volimo te puno. Anđele, srećan ti rođendan - samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod video-snimka.

Mural koji je urađen na jednom objektu sačinjava nju kako je nasmejana, a oko nje su bele ruže. Tekst koji je ispisan iza njenog lika počinje sa njenim imenom i glasi: "O ne, ti nisi otišla, još si tu..."

Inače, u potresnoj ispovesti za Kurir, Vladimir Majorski, otac Dejaninog dečka koji je bio za volanom motora, dok je ona bila suvozač, rekao je da su oni skrhani bolom nakon gubitka naslednika.

- Krenuli su na taj izlet, u neko etno -selo kod Novog Sada, a na petlji je izleteo automobil, udario ih, na mestu su ostali mrtvi. Boris je vozio motor dve-tri godine, nije mu prvi put da je seo za volan - rekao je tada uplakani otac Vladimir i nastavio:

Foto: Društvene mreže

- Takvu ljubav nikada nisam video, mnogo su se voleli, to je bilo nešto neverovatno - ispričao je za Kurir Majorski, inače vlasnik pogrebnog preduzeća.

Inače, mladi par počiva zajedno i to na staropazovačkom groblju.

Autor: