AKTUELNO

Ona će biti sahranjena u 13 časova u Sremskim Karlovcima na Donjem pravoslavnom groblju.

Teodora Kaćanski (30), fitnes-instruktorka iz Novog Sada koja je u utorak uveče preminula od posledica ranjavanja, pogođena je sa više hitaca u vrat, stomak i butinu.

Ona je sa teškim povredama uspela da se preko suvozačkog sedišta izvuče iz kola, ali je posle svega nekoliko metara posustala i ostala na putu gde su je policija i Hitna pomoć zatekli u lokvi krvi.

Kaćanski nije imala šansi da preživi i sve vreme je bila na aparatima za veštačko disanje. Ubistvo devojke opakog momka iz Novog Sada delo je profesionalaca koji su pucali u glavu i gornji deo tela žrtve.

Kako pišu beogradski mediji, njene dve najbolje drugarice napustile su u sredu zemlju, jer se plaše za svoju bezbednost.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, one su bile u Srbiji sve do preksinoć, kada je Teodora preminula, a onda su napustile Srbiju. Nije poznato da li su otišle u nečijoj pratnji.

Vest da je Teodora preminula objavljena je u utorak uveče, nakon što je njen otac pristao da je skinu sa aparata. Neposredno pre toga došlo je do žestoke rasprave između njenog dečka Nenada i oca, koji je želeo da je održi u životu.

Č.N.

#Sahrana

#Teodora Kaćanski

'