AKTUELNO

Niška policija je identifikovala vozača koji je prošle noći u Bulevaru Medijana u ovom gradu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su povređena dva radnika koja su na ovom mestu izvodila radove.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu brzom i efikasnom akcijom identifikovali su dvadesettrogodišnjaka iz ovog grada i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva podneće protiv njega krivičnu prijavu zbog sumnje da je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dva lica zadobila povrede. On se sumnjiči da je svojim automobilom udario u saobraćajnu signalizaciju koja je postavljena zbog radova na putu i jednog radnika teže, a drugog lakše povredio – navela je niška Policijska uprava u svom saopštenju.

Nakon nesreće vozač je pobegao, ali je najpre na osnovu izjava očevidaca identifikovan automobil "golf" kojim je mladić upravljao, a zatim je otkriven i bahati vozač.

Povređenim radnicima ukazana je medicinska pomoć, ustanovljeno je da je saobraćajna signalizacija koju je na njih bacio nesavesni vozač, jednom polomila prst, dok je drugi zadobio samo ogrebotine.

Autor: