AKTUELNO

U toku noći je opljačkana predškolska ustanova "Maslačak" u beogradskom naselju Mirijevo. Lopovi su ukrali tehničku robu, a uništavali su i imovinu vrtića. Čak su išli toliko daleko da su na kraju pljačke urinirali po objektu!

U toku noći između nedelje i ponedeljka, opljačkana je predškolska ustanova "Maslačak" u beogradskom naselju Mirijevo. Vandali su odneli tehničku robu, uništavali su imovinu vrtića, a na kraju izvedene pljačke su čak urinirali po objektu. Prema saznanjima "Kurira", roditeljima čija deca idu u ovaj vrtić je rečeno da danas ostave decu kod kuće.

Otac jednog deteta je saznao za ovaj incident preko grupe u kojoj se nalaze svi roditelji.

"Supruga je trebala da odvede dete u vrtić, ali su nas ujutru zamolili da decu ipak ne dovodimo. Napisali su nam da su NN lica opljačkala i uništila imovinu vrtića. Vandali su odneli televizore i sličnu tehniku, lomili inventar, a čak su i urinirali po objektu! I to u prostorijama u kojima svakog dana borave naša deca!", navodi zabrinuti otac jednog deteta.

On je rekao da je veoma zabrinut za svu decu koja idu u ovaj vrtić.

"Nemamo nikakav sistem obezbeđenja, zabrinuti smo za našu decu. Neverovatno je da se ovakve stvari dešavaju u ustanovi u kojoj borave predškolci", kaže on.

Autor: