AKTUELNO

D. Ž. (13) iz sela Stanina reka kod Valjeva nastradao je kada mu je garderobu uhvatila mašina za cepanje drva, tom prilikom zadobio je povrede od kojih je ubrzo preminuo

Jeziva nesreća, kako je za Informer ranije objasnio otac dečaka Željko, dogodila se juče dok je njegov prijatelj u njegovom dvorištu cepao drva.

- Niko ne zna kako je moglo da se desio ovako nešto. Prošao je preblizo mašini koja mu je uhvatila garderobu. Nije mogao da je izvuče. Ona ga je okretala i udarala, dok nije stala - rekao je nesrećni otac Željko i dodao da na dečakovom telu nije bilo vidljivih toliko povreda, osim na glavi na kojoj je bilo malo krvi.

Ukućani su odmah zvali Hitnu pomoć koja je obavestila i policiju.

Foto: Facebook.com/Printscreen

- Policija je obavila uviđaj i saslušala svedoke ove jezive tragedije naknadno će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Telo dečaka prevezeno je na obdukciju koja bi, kako nam je otac rekao, trebala da bude urađena sutra.

Komšije i prijatelji ožalošćene porodice imali su samo reči hvale za njih.

- Svi smo u šoku jer je reč o dobrom i poslušnom dečaku. To je porodica koja se bavi poljoprivredom. Željko ima još dece, ali nekako je ovaj baš njemu bio privržen. Ne znam kako će podneti ovaj gubitak. Teško je nam akomšijama, njima ne smem ni da zamislim kako je - rekla je jedna od komšinica unesrećen porodice.

Autor: