AKTUELNO

Zoran M. (62) koji je juče prijavio policiji da je u Zemunu u kući, dok je čistio stari frižider u kesi pronašao zamrznuto telo bebe opisao je za TV Pink jezivu scenu. O ovoj temi, govorio je kriminolog u okviru Novog vikend jutra kod voditeljke Jovane Jeremić.

"Čistio sam zamrzivač, bio je pred kvarenje. U ćošku sam video neki smotuljak u peškiru i u nekoliko kesa. Otvorio sam, ličilo mi je na bebicu, tako sam zatvorio i ostavio", kaže Zoran M.

Dodaje da je bio u šoku i da je potom dao deci da jedu i sačekao starijeg sina da se vrati sa posla.

Foto: Pink.rs

"Bio sam u šoku, u međuvremenu sam dao maloj deci da jedu, oni su bili gladni... nisam smeo ništa da im kažem. Stariji sin je došao s posla, pa smo zvali policiju. Deca inače ne otvaraju zamrzivač, samo frižider", priča on.

Kaže da supruga Lidija ne živi sa njima od maja meseca i ističe da on u toj kući živi od kada je napravljena, 60 i nešto godina.

"Supruga ne živi ovde od maja meseca, a ja živim ovde od kada je kuća napravljena, 60 i nešto godina... Sa suprugom nisam sada došao u kontakt, poslednji put smo se videli kod notara kada mi je trebao letos potpis da vodim decu u Crnu Goru", navodi Zoran.

Video: Privatna arhiva

Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu kaže da je slučaj specifičan na osnovu iskaza ali i Zorana koji je pronašao bebu.

Obojica su zbunjeni, i ne postoji logično objašnjenje. Trudnoća se ne može sakriti, jer bi o tome njen muž morao znati. Previše je očigledno. Postavlja se pitanje da li je ona nekome htela da učini tako što je tuđe dete stavila u zamrzivač?

Foto: TV Pink Printscreen

To je zločin, ne vidim opravdanje, osim u slučaju sužene svesti nakon porođaja, rekao je Antonović .

- U tim slučajevima se žena može blaže kazniti - dodao je Antonović.

Autor: