AKTUELNO

Na magistralnom putu Čačak - Gornji Milanovac u mestu Brđani tokom večernjih sati dogodila se saobraćajna nesreća kada su se sudarila dva putnička automobila i jedan kamion.

- Do udesa je došlo kada je vozač koji se kretao iz pravca Gornjeg Milanovca izgubio kontrolu nad volanom, došao kontakt sa drugim automobilom, a zatim udario u kamion. Ne zna se tačan razlog zašto je došlo od udesa, čuli smo od ljudi koji su stajali sa strane da je vozač najverovatnije bio pijan, ali svakako tačan razlog utvrdiće policija - rekao je za RINU jedan od očevidaca i dodao da je od siline udara na kamionu otkinut točak.

U ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba je zadobila teške telesne povrede. Na lice mesta stigli su i vatrogasci spasioci kako bi povređenog izvukli iz vozila, koji je potom kolima Hitne pomoći prebačen u gornjomilanovačku bolnicu.

Dok traje uviđaj, pripadnici policije vozila propuštaju naizmenično. Ono što dodatno otežava saobraćaj jeste što teretno vozilo koje je učestvovalo u sudaru stoj nasred puta.

Autor: