AKTUELNO

- Kako nam može biti lakše kada je Ivanin ubica na slobodi, nemamo mira. Nikada nismo nam Ivana nije pričala o njemu, prvi put smo ga videli na kamerama kada je i otkriveno da je ubio našeg anđela - govori Miodrag Krivokapić, stric ubijene Ivane Krivokapić koja je krajem decembra prošle godine nađena mrtva u iznajmljenom stanu, a za čije je ubistvo osumjičen Jetmir Gočaj (24) za kojim se traga već tačno mesec dana.

Kako priča stric ubijene devojke, od njenog ubistva nemaju nikakvu zvaničnu informaciju o njemu.

"Molimo se da uhvate Jetmira"

- Mi tog Jetmira nikad nismo upoznali, a ni čuli za njega. Molimo se da ga uhvate i da naša Ivana napokon počiva u miru - dodaje naš sagovornik.

Ističe i da bol za Ivanom ne prolazi, te da njeni roditelji i dalje ne mogu da dođu k sebi od tolike tuge.

- Jedan mladi život je ugašen, kako da bude roditeljima.. Izgubili su dete, a ubica je i dalje na slobodi - priča stric nesrećne devojke.

"Volela je zimu"

Kako kaže Ivana je skoro svaku zimu planinarila na Prokletijama.

- Volela je zimu, bila je radosna devojka. Skoro svake godine išla je sa društvom na Prokletije, ali kažem vam niti ja, niti njeni roditelji nikada nismo čuli za tog Jetmira. Ona je imala otvoren odnos sa roditeljima, ne znam zašto im nije rekla za njega - objašnjava Miodrag.

Foto: Pink.rs, Facebook.com/Privatna arhiva

Napominje i da se neće smiriti dok ubica njihove Ivane ne bude pronađen.

Podsetimo, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život. Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

- Jetmir je bukvalno nestao sa radara sa policije. On je napustio Srbiju odmah nakon zločina, uništio je mobilni telefon. Njegova familija i prijatelji tvrde da ne znaju ništa o njemu. Bukvalno mu se izgubio svaki trag. Izvršili smo sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali za sada ne znamo gde se on nalazi, jer je odmah po raspisivanju poternice uništio svoj mobilni telefon i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a. Razgovarali smo sa njegovim prijateljima, rodbinom, svi tvrde da ga nisu videli. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Autor: