AKTUELNO

Meštani Bečeja gde se dogodilo svirepo ubistvo S. M. (65) koju je navodno čekićem i ubadanje nožem usmrtio maloletni rođak (17) navode da je on bio veoma problematičan.

Podsetimo, zločin se dogodio u ponedeljak uveče u porodičnoj kući ubijene žene. Sumnja se da ga je S. M. pustila da uđe u kući, a osumnjičeni je napao, pretukao čekićem i izbo nožem. Nakon zločin ostavio je nesrećnu ženu da leži nasred kuće i pokrio je ćebetom, pa pobegao. Uhapšen je sutradan oko 12 sati i to u blizini jedne srednje škole u Bačkoj Topoli gde se dovezao žrtvinim kolima.

Komšinica ubijene žene kaže da je osumnjičeni mladić poznat u čitavom selu i da je odranije poznat kao problematičan, kao da se većina meštana trudila da ga izbegava.

Foto: printscreen

- Verovatno je bio u krizi s novcem i nije znao šta će, osim da ga se dokopa na tako tragičan način, na žalost. Njegova žuta minuta koštala je jadnu ženu života, ne možemo da verujemo da tako brutalan može da bude toliko mlad čovek - kaže za Kurir komšinica žrtve i dodaje da je mladić navodno konzumirao nedozvoljene supstance.

Takođe, u Bačkoj Topoli, gde je srednjoškolac išao u školu i pobegao nakon zločina su užasnuti. Lokalci navode da je maloletnik prenoćio u blizini srednje škole i da su u šoku.

- Samo možemo da pretpostavimo da je osumnjičeni maloletnik tu imao nekog druga ili poznanika i da je očekivao da će tu naći utočište, posle surovog zločina za koji se sumnjiči. Ne znamo šta je tačno od svih tih činjenica o kojima se govori, ali smo u strahu i da se tako problematična deca nađu u blizini naše dece - kaže za Kurir otac jednog srednjoškolca iz Bačke Topole.

Nakon saslušanja u Višem sudu u Zrenjaninu, biće poznati svi detalji oko okolnosti surovog ubistva za koje je osumnjičen maloletni mladić (17).

Podsetimo, maloletnik je došao u dom nesrećne rođake brutalno je ubio i navodno ukrao četri mobilna telefona koja su bila u kući, a zatim je seo u žrtvin crveni "opel" i pobegao u Bačku Topolu koja je od Bečeja udaljena 40 kilometara. Da se nešto čudno dešava sa S. M. primetile su komšije koje su pozvale policiju i prijavile zločin.

Autor: