AKTUELNO

Mališan N.N. (6) stradao je juče u beogradskom naselju Rogača, kada je upao u septičku jamu, a kako saznajemo iza svega se krije jedna veoma potresna porodična priča.

- Njegov otac je samo radio, majka ih je ostavila, otac je zaspao i mali je izašao - priča jedna od bliskih komšinica porodice koju je zatekla tragedija.

- Oni su tu kupili kuću, Zoran je samo radio kao mučenik da isplati tu kuću od nekih ljudi koji su sad u Nemačkoj. Radio je noću kao pekar, našao je jednu ženu koja je čuvala decu dok on nije tu. Majka ih je ostavila i otišla kod drugog, nije htela decu - priča komšinica.

Kako navodi potresena žena, nesrećni čovek ima još jedno dete, devojčicu, koja je bolesna. On je vodio računa o deci, a momenat nepažnje ga je koštao kobno.

- Već je imao dovoljno muka u životu, jadan čovek - istakla je žiteljka ulice u kojoj se dogodila tragedija i dodaje da je otac pre posla želeo da odmori, zaspao je i zaboravio da zaključa vrata.

Mali je sam izašao, upao u septičku jamu i to je to.. Tragedija! Bila je i policija, odmah je i majka dečaka došla kada se to desilo, ali ona nije uzela devojčicu, odveo ju je Centar za socijalni rad malopre, užas

Kako kaže naša sagovornica, ona je često viđala stradalog dečaka za kojeg kaže da je uvek bio razigran.

- Stalno je skakao po dvorištu, trčao i igrao se - kroz plač je izgovorila.

Podsetimo, otac dečaka Zoran N. je uspeo da izvadi dete iz jame do vrha napunjene vodom, ali mališanu nije bilo spasa.

- Dete nije davalo znake života. Otac je odmah pozvao policiju i ispričao šta se desilo. Ekipa Hitne pomoći je pokušala reanimaciju i konstatovala smrt deteta - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Telo dečaka je poslato na obudukciju.

Autor: