AKTUELNO

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske tragaju za licem Markom Pjanovićem iz Brčkog, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo „Interpolovu“ međunarodnu poternicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara na benziskoj pumpi u Rušnju u Beogradu.

- Kretanje ovog lica je u poslednja 24 sata primećeno na području Bijeljine. Molimo građane ukoliko primete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj "122" ili se obrate najbližoj policijskoj stanici - naveli su iz policije.

Njegova prijateljica Azra Š. uhapšena je juče u Sarajevu, a za Pjanovićem se još traga. Za sada nije poznato koja je bila njegova uloga u ubistvu, dok se za Azru sumnja da je ukrala automobil "golf 4" koji je predala izvršiocima ovog dela, Stefanu Z. (28) i Luki V. (26) koji su ga kasnije zapalili na Petlovom brdu.

Foto: MUP RS/Duštvene mreže

Podsetimo, Stefan Z. i Luka V. saslušani su u Višem javnom tužilaštvu i branili su se ćutanjem, dok je uhapšena maloletnica iznela svoju odbranu.

Sa njim je uhapšena i maloletnica (17) koja je takođe saslušana, ali je ona iznela svoju odbranu. Za nju se sumnja da je sa Azrom mamila Radoševića da mu prodaju automobil na dogovorenoj lokaciji.

Foto: PINK.RS, DRUŠTVENE MREŽE/FACEBOOK.COM

Inače, Ranko Eskobar je bio u biznisu sa automobilima koje je preprodavao, a od određenih je pravio i automobile sa zatamnjenim staklima, ali i blinde.

Autor: