AKTUELNO

U požaru koji je izbio sinoć u porodičnoj kući u ulici Stevana Sinđelića na periferiji Kikinde stradali su vanbračni supružnici I.G. (47) i I.N. (48) nezvanično saznaje "Blic", a šta je uzrok požara utvrdiće istraga koja je i dalje u toku a o čitavom incidentu obavešteno je i nadležno Javno tužilaštvo.

Podsetimo, požar je izbio sinoć oko 23 sata a vatrogasci su kako nezvanično saznaje "Blic" zatekli beživotna tela izgorela do neprepoznatljivosti. Telo muškarca pronađeno je u sobi, a telo ženske osobe u kupatilu.

- Vatrogasci su gasili požar oko dva sata i sprečili su da se proširi na okolne objekte. Bez obzira na to što kažu da su tela izgorela do neprepoznatljivosti i da su poslata u Institut za sudsku medicinu na obdukciju i utvrđivanje identiteta, prilično smo sigurni da je reč o I.G. i I.N. koji su živeli u dvorišnom delu objekta gde je i izbio požar a sa ulične strane je bio podstanar koji je prošao bez ikakvih povreda - pričaju komšije.

Kažu da su nastradali vanbračni supružnici kuću stekli u vlasništvo pre svega tri meseca jer su sa bivšim vlasnikom koji je preminuo potpisali ugovor o doživotnom izdržavanju u zamenu za nekretninu.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici kikindske policije i zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva a sumnja se da su se vanbračni supružnici ugušili od dima te nisu uspeli da pobegnu od vatrene stihije.

Autor: