AKTUELNO

Majci ubijene devojčice Jeleni T. iz Grljana, Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru danas je ukinulo pritvor. Odbrana je predložila ukidanje pritvora, a OJT se saglasilo sa predlogom jer nema osnova za produženje pritvora.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru produžilo pritvor osumnjičenom očuhu Milošu N. za još 30 dana

Podsećamo, zaječarska policija uhapsila je 21. februara, nakon što je u zaječarskoj bolnici preminula dvogodišnja devojčica, osumnjičenog Miloša N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, kao i njegovu vanbračnu suprugu Jelenu T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Foto: Facebook.com

Kako smo pisali a obdukcija potvrdila osumnjičeni je u iznajmljenom stanu u Zaječaru više puta po glavi i telu udario dvogodišnju Petru V. zbog čega je nesrećnoj devojčici konstatovano više povreda, od koje jedna smrtonosna u predelu glave i rascep jetre. Dete je bez svesti prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru, gde je, uprkos naporima lekara da je spasu, podlegla povredama.

Majka dvogodišnje devojčice Jelena T. je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug u prethodnom periodu tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

#Dete

#Istraga

#Ubistvo

#Zaječar

#očuh