AKTUELNO

Slučaj nezapamćenog porodičnog nasilja koji se danas razotkrio u beogradskom naselju Mirijevo, uznemirio je čitavu Srbiju.

Kako saznajemo, devojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, spasena je u poslednji čas kad su dve policajke krajem prošle nedelje provalile u stan u stambenoj zgradi. U kupatilu su je zatekle jedva živu, kako leži u kadi. Malena je bila toliko izgladnela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

Bizaran detalj iz stana strave

Na opšte zaprepašćenje i suze očevidaca, zabeležen je i više nego bolestan detalj iz stana strave - na kadi u kojoj ju je držao zatočenu, otac je stavio i zajedničku fotografiju sebe i ćerke?

Foto: Pink.rs

Jedna od dve policajke koje su došle na intervenciju iznela ju je u rukama na neskriveno zaprepašćenje komšija i očevidaca koji su mislili da u roze jaknici nose bebu jer je dete od 8 godina bilo toliko sićušno, neuhranjeno i iscrpljeno.

Komšije za Kurir kažu da nisu znale ni da devojčica postoji, što su naša saznanja u međuvremenu i potvrdila pošto ju je, prema prvim informacijama, otac Uroš P. (37) godinama držao zatočenu kao roba.

Foto: Pink.rs

Dete navodno niti hoda niti govori, a slučaj nezabeleženog porodičnog i nasilja nad detetom razotkrio se na sledeći način.

Ovako se sve razotkrilo

U prostorije policijske stanice Palilula došla je žena bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici. Ona je došla s vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografisanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema prvim saznanjima, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom. Nije smela da se sama uputi u Urgentni centar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19. marta 2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu na Paliluli.

Foto: Pink.rs

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari. Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera. Na navedenoj adresi, kako se saznaje, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu koja se nalazila u jako teškom stanju.

#Mirijevo

#UŽAS