AKTUELNO

Devojčica (8), koja je pronađena u teškom stanju u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, prebačena je u Dečiju kliniku, kako bi se uradi detaljni pregledi.

Za njenim ocem, U. P. (38) policija po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva traga, a osumnjičen je za nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

Foto: Pink.rs

Prema onome što je saopštilo Tužilaštvo,  devojčica je odlukom suda poverena na staranje ocu,  s obzirom na to da je majka ranije bila zavisnik, a da je utvrđeno da je otac podoban roditelj.

Kako nezvanično saznajemo, detetova majka je svojevremeno bila osuđena na kaznu zatvora zbog nasilja u porodici, pošto je povredila svoju majku. Naime, prema informacijama koje smo dobili, ona se sa svojom majkom posvađala, nakon čega ju je gurnula. Tom prilikom, žena je polomila kuk. Nadležni organi nemaju informaciju gde se trenutno nalazi devojčicina majka, ali se sumnja da nije u Srbiji.

#Mirijevo

#devojčica