AKTUELNO

Drugarica dečaka S. F. (14), koji je danas oko 12.20 časova izvršio samoubistvo iskočivši kroz prozor dok je bio na nastavi u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu, ispričala nam je da je u trenutku tragedije u školi na razgovoru kod direktorke bila njegova majka. Prema njenim rečima, S. F. nije bio dobar đak, pravio je manje probleme u školi. Navodi i da je prošle godine u avgustu išao na popravni.

Jedan od dečaka koji je sa njim išao u razred rekao nam je da se on u poslednje vreme povukao u sebe i da se ni sa kim nije družio. Inače, trenirao je košarku.

Od meštana Kačareva smo saznali i da u ovoj osnovnoj školi nisu retki slučajevi vršnjačkog nasilja. Kazali su nam da je pre nedelju dana jedna devojčica, koju su školski drugovi slikali i njene fotografije delili na društvenim mrežama, odlučila da promeni školu i roditelji su je prebacili u Pančevo.

Obezbeđenje škole nam je reklo da direktorka škole još neće davati još zvanične izjave.

Foto: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje

Niko od meštana ne zna razlog zašto se S. F. odlučio na ovaj korak. Svi su u čudu.

Tragičan događaj odigrao se u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu, oko 12.30 i nakon toga je druga smena puštena kući. Policija je došla, uradila uviđaj, a telo deteta je odneto na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija, ali i toksikološke analize.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je imao problema u školi, nije imao dobre ocene i često je išao kod psihologa. Inače, kako saznajemo, S.F. ima starijeg brata, koji pohađa gimnaziju i odličan je učenik.

#Dečak

#Samoubistvo

#kačarevo

#učenik