AKTUELNO

U jednom trenutku sam uključila njen mobilni telefon i počela da se dopisujem sa drugaricama u njeno ime. Tad sam doživela šok. Saznala sam da je moja ćerka silovana!".

Ovim rečima, započinje svoju potresnu ispovest D. N. majke devojčice (13) koju je, kako se sumnja, maloletni A. B. obljubio početkom februara 2023. godine u Beogradu.

Prema navodima medija, ovaj slučaj prijavljen policiji i Višem javnom tužilaštvu odeljenju za maloletnike 22. marta u policijskoj stanici u Surčinu.

- Obavešten je zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu - Odeljenje za maloletnike koji se izjasnio da se maloletni A. B. sasluša u svojstvu osumnjičenog za krivično delo - obljuba sa detetom i da se prijava prosledi redovnim putem nadležnom tužilaštvu što je i urađeno - kaže izvor.

U Tužilaštvu navode da će protiv A. B. će biti podneta krivična prijava i provere će se vršiti redovnim putem.

Prema rečima majke devojčice, njenu ćerku obljubio je njen vršnjak početkom februara, a zastrašujuće seksualno zlostavljanje otkrila je nakon što je devojčica počela da se drugačije ponaša.

Kako navodi, u jednom trenutku je uključila ćerkin mobilni telefon i počela da se dopisuje sa njenim drugaricama ni ne sluteći šta će saznati.

- Tad sam doživela šok. Prvo su joj pretili da će ubiti mene, a druga ucena je bila da će joj ubiti celu porodicu. Pretili su joj da će nas seckati delić po delić - objašnjava ona.

Kako tvrdi, ona je odmah otišla u policiju i prijavila.

- Moja ćerka i dalje ima strašne snove u kojima joj se vraćaju scene iz kobnog dana. Od 24 časa, muž i ja spavamo po sat vremena. Ćerka nam je pod lekovima - rekla je ona.

D. N. je ispričala da je saznala da je dečak A. B. u jednom trenutku sumnjao na da njena ćerkica ima snimak na kojem se navodno vidi kako je sekusualno zlostavlja, zbog čega ju je, kako tvrdi naša sagovornica napao.

- Oteo joj je telefon i sa drugarima lupao šamare - ispričala je majka devojčice.

Autor: