AKTUELNO

Teška saobraćajka dogodila se na "magistrali smrti", u mestu Donja Gorevnica kod Čačka, u kome su učestvovala tri putnička vozila. U ovom udesu povređene su tri osobe, a zbog ovog incidenta na putu Čačak - Kraljevo stvorene su velike kolone vozila i saobraćaj se odvija neizmenično.

- Dogodio se lančani udes u kome je zbog preticanja kolone došlo do sudara tri putnička vozila. Jedan auto koji je učestvovao u udesu je po potpuno uništeni, dok je na ostalima pričinjena veća materijalna šteta - kazao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Odmah po prijavi na lice mesta stigle su ekipe Hitne pomoći koje su povredjene učesnike transportovali u Opštu bolnicu u Čačku.

- Na urgentno odeljenje primljene tri muške osobe povređene u saobraćajnom udesu. Sva tri pacijenta stabilnih vitalnih parametara. Prvi povređeni starosti 35 godina sa povredom vrtne kičme. Drugi povređeni starosti 45 godina sa povredom donjeg ekstremiteta i stopala i treci povređeni starosti 24 godine sa povredom glave i vrata. U toku je dijagnstika pacijenata. Za dalje informacije o tezini telesnih povreda, posle odrađene dijagnostike - potvrdila je Marija Stranjanac iz ove Zdravstvene ustanove.

Nakon obavljenog detaljnog uvidjaja, pripadnici saobraćajne policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Autor: