AKTUELNO

Posle masakra koji se dogodio u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" u sredu, kada je dečak-ubica Kosta Kecmanović (13) ubio 8 učenika i Dragana Vlahovića, radnika obezbeđenja, sinoć se dogodilo novo masovno ubistvo koje je potreslo Srbiju!

U selima kod Mladenovca Uroš Blažić je automatskim oružjem ubio 8 osoba, a ranio 14. Tako je u ova dva jeziva krvoprolića u Beogradu i okolini u manje od 48 sati ubijeno čak 17 osoba, a ranjeno 20.

Sutra će se u Beogradu održati sahrane za četvoro tragično nastradale dece i za radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića.

Na beogradskim grobljima sutra, 6. maja će na večni počinak biti ispraćeni učenici A.D, E.K, M.A, K.M. i Dragan Vlahović.

A.D. biće sahranjena na Novom Bežanijskom groblju gde će opelo biti u 14:45 časova, a sahrana u 15.15 časova. E.K. ispratiće na večni počinak na Centralnom groblju, gde će opelo početi u 12 časova, a sahrana u 12:30.

M.K. biće ispraćena na večni počinak na Novom Groblju u 11.30, takođe M.A. će biti sahranjena na istom mestu u 15.30.

Sahrana Dragana Vlahovića biće održana na Lešću u 12.15.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Pet sahrana u Malom Orašju

Uroš Blažić je ubio u Malom Orašju Marka M. (18), Aleksandara M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21) koji su se okupili kako bi proslavili to što je Marko postao ujak.

Kako navode meštani Malog Orašja, sahrana petorice drugova biće održana sutra u 14 časova.

- Svi ubijeni mladići su se družili ceo život, išli su svuda zajedno, pravili slavlja zajedno i eto sad i u smrt otišli zajedno - meštani sela.

U nedelju tri sahrane

Pomahnitali Blažić, koji je krvavi pir započeo u Malom Orašju, nakon toga je otišao u selo Dubona i ubio policajca Milana P, koji je bio van dužnosti i njegovu sestru Kristinu. Njih dvoje će u nedelju biti sahranjeni u 14 časova u Duboni. Takođe sahrana njihovog druga Dalibora T, koji je stradao zajedno sa njima, biće u isto vreme.

U ponedeljak sahrana dvoje dece

Dvoje od osmoro ubijenih mališana, koje je lišio života školski drug Kosta Kecmanović (13) biće sahranjeni u ponedeljak, 7. maja.

Devojčica A.B. ubijena u masakru u osnovnoj školi na Vračaru

Dok će njen drug A.Č. biti ispraćen na večni počinak takođe na Novom Groblju u 16 časova.

U Srbiji je u petak počela trodnevna žalost koju je Vlada Republike Srbije proglasila zbog tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je učenik Kosta Kecmanović (13) ubio devet i ranio šest osoba.

Nakon tragedije građani dolaze svakodnevno na mesto nesreće i pale sveće, ostavljaju cveće i slatkiše.

Pratite uživo dešavanja nakon masovnog ubistva u Mladenovcu i pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar". Sve što se u toku noći dešavalo čitajte u našem odvojenom blogu u kojem smo cele noći izveštavali iz minuta u minut.

Autor: