AKTUELNO

Profesorka koja je predavala policajcu (21) iz sela Dubona nadomak Mladenovca koji je ubijen u masakru u četvrtak uveče, oprostila se od svog bivšeg đaka emotivnom porukom na društvenoj mreži.

"Jako me pogodila oproštajna poruka profesorke Gimnazije, upućena njenom učeniku koji je nastradao prošle noći u Mladenovcu... čija je mlađa sestra takođe stradala, maturantkinja iste gimnazije... Bože ima li te?", navodi se u objavi na Tviteru.

Foto: Twitter.com

"Kad profesorka uđe zamišljena u učionicu, a on razvuče osmeh.. "Kako ste, profesorka?" Dva sunca u oku za profesorku, blešte, da oteraju senku sa mog lica. "Uspeću ja!", obećavaš sebi i, posle nekoliko godina, ponosito se smešiš, zauvek srcu prirastao..“Uspeo sam, profesorka!". A moje srce kao kosmos. Ja ne mogu da se probudim ista, divni dečko, posle tvog odlaska. Znaju li ljudi za ta sunca koja nam ostavite kad odete u život, i za naše strepnje: gde ste, jeste li srećni, da li ste sačuvali nevinost.. Nikada, nikada prežaljen bićeš. Za osmeh mesto školskog zvona, poseban zauvek…hvala ti“, navodi se u objavi profesorke.

Podsetimo, Mladenovčanin U. B. (21) u četvrtak oko 22 sata počinio je masakr u okolini Mladenovca kada je hicima iz automatske puške ubio osam, a ranio 14 nedužnih mladića i devojaka.

Među njima bili su i mladi policajac, kao i njegova sestra.

Autor: