AKTUELNO

Ispred kozmetičkog salona u Novom Sadu, gde je V. R. (34) tokom jučerašnjeg dana ubio svoju bivšu partnerku I. R. (26) pa sebe, vide se tragovi zločina, a na licu mesta su bile i dve uplakane devojke. Kako pričaju poznanici V. R., on je uvek bio nasmejan i ljubazan, a o problemima i zabrani prilaska prema I. R. nisu imali pojma.

U lokalu koji se nalazi u neposrednoj blizini prodavnice lovačkog oružja, u kojoj je V. R. radio, rečeno je da su ostali u šoku kada su čuli šta je učinio.

Dva sata pre zločina bio u obližnjoj prodavnici

- Još juče je bio na poslu, radio je prvu smenu, čak je i došao da nešto kupi, nismo primetili ništa čudno, osim jedne razlike - da nije bio nasmejan i nije se šalio, kako je to obično činio. Ne možemo da kažemo ništa loše za njega, poznavala sam ga oko tri godine, dolazio je redovno da kupi nešto. Dok sam I. R. viđala tek povremeno, u prolazu. Njihov odnos ne znam - priča jedna radnica.

U još jednom lokalu potvrđeno je da je V. R. uvek bio ljubazan i nasmejan, te da nisu mogli ni pretpostaviti da može učiniti tako nešto.

Kako se saznaje, oko 14 časova juče je kupovao u obližnjem lokalu, a dva sata nakon toga je počinio ubistvo i samoubistvo.

Na licu mesta i jutros bile su dve vidno uznemirene i uplakane devojke koje nisu želele ništa da komentarišu za medije.

Jedna od njih bila je u majici sa oznakom salona, pa je pretpostavka da je radila u istom. Jedna kola policije i jutros su na mestu zločina, a sam salon ograđen je policijskom trakom.

Ipak, jasno se vidi da je V. R. prvo pucao u vrata salona, a potom unutra nastavio paljbu.

Inače, prema nezvaničnim informacijama muškarac je i ranije prijavljivan za nasilje, a imao je i zabranu prilaska.

Autor: