AKTUELNO

"Komšije su čule da neko viče na ulici, a kad su izašli, našli su njega. Povređen je trčao", reči su R. L., meštanke Radojeva, sela u kojem je sinoć oko 1 sat ujutru dečak (13) sekirom napao V. S. (57) i njenog sina M. S (17).

Mladić M. S. (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka V. S. sa povredama glave.

- Njih je sekirom napao A. L. (13) iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život - kaže izvor.

Kako kaže meštanka koja poznaje V. S. i njenog sina M. S., sedamnaestogodišnjem dečaku je odstranjena slezina, a oštećeni su mu i jetra i pluća.

- Njegova majka je na neurohirurgiji u Novom Sadu jer će zbog udaraca morati da ide na još jednu operaciju. Majka je skoro bila operisana od kancera i mislim da je krenula na analize neke, jer su joj pronašli cistu na vratu kako sam čula, a sin joj ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu, putuje i to je verovatno dečak sa kojim se družio - kaže meštanka.

Kako dalje priča, M. S. je povređen trčao ulicom i pao ispred kuće komšije.

- Našle su ga komšije koje su jako dobre sa njim. Oni su tada sedeli u dvorištu kada su čuli da neko viče na ulici. Kada su izašli, našli su njega - kaže meštanka.

Autor: