AKTUELNO

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče, nešto posle 16 sati, na lokalnom putu Goč - Vrnjačka Banja, poginuo je Nenad G. (62), Radojka R. (74) i Nada G. (61), dok je teške povrede zadobila Ljiljana P. (61) i ona se nalazi u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „škode“, beogradske registracije, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo s puta i snažno udario u drvo.

- Nenad G., Radojka R. i Ljiljana P. prevezeni su u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu dok je od zadobijenih povreda na licu mesta preminula Nada G. Nenad i Radojka su preminuli na putu do bolnice dok je Ljiljana P. zbog težine povreda prevezena u KC Kragujevac - navodi izvor upoznat sa istragom.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se juče na lokalnom putu Goč – Vrnjačka Banja, kada je vozač „škode“, beogradske registracije, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo s puta i snažno udario u drvo.

Na licu mesta nastradala je jedna osoba, dok je troje prevezeno u bolnicu. Na putu do bolnice, još dve osobe su podlegle povredama.

Autor: