AKTUELNO

Ruski državljanin Ašov G(46), njegova supruga Olga G.(50) i sin (9) pronađeni su mrtvi u stanu u Pančevu, kada je policija sinoć oko 12.30 provalila vrata stana.

Kako se nezvanično saznaje od dobro obaveštenog izvora i pre zločina, Olga je strahovala da se može dogoditi tragedija.

- Pre dva dana ona je zvala telefonom prijateljicu u Srbiji i pitala je da li može da pozove neku psihijatrijsku bolnicu da smesti njenog muža pošto mu nije dobro. Rekla joj je da nije pričao ni sa kim, da je bio katatoničan, nije prepoznavao svog sina, imao je vezane napade panike... Bilo mu je jako loše - otkriva izvor.

- Njena prijateljica je zvala jednu bolnicu - priča izvor i otkriva šok informacije. Iz ove bolnice su vrlo neljubazno rekli:

- Ne može to tako, mora prvo uput, zovite Hitnu pomoć - tvrdi izvor i dodaje da su ih iz Hitne pomoći usmerili na Dom zdravlja. Tako da, sa jedne na drugu stranu - ništa nisu uspeli da urade.

Na sam dan ubistva, Ruskinja je svojoj prijateljici rekla kako je situacija "bolja":

- Izašao je napolje, prošetao se... rekla joj je.

Foto: Privatna arhiva

A onda je usledio masakr. Ašov je, prema prvim informacijama, ubio ženu i dete, a potom se obesio.

Da podsetimo ćerki iz prvog braka nesrećne žene, koja živi u Izraelu i bilo joj je čudno što se ne javljaju pa je pokrenula sve moguće grupe kako bi saznala nešto o njima. Uspela je preko poznanika i prijatelja da nađe svoju porodicu, ali je već bilo kasno.

Ženu su našli sa brojnim povredama od noža u njihovoj sobi, dok je dete bilo u svojoj sobi zadavljeno, ali ne znamo da li ga je udavio rukama ili jastukom. Njega su navodno našli obešenog o stepenice jer stan ima dva sprata, u pitanju je dupleks.

Autor: